MANİSA / AKHİSAR - Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

ATP 12/A Sınıfı öğrencilerimizle birlikte Ege Üniversitesi kampüsünde düzenlenen üniversite tanıtım etkinliklerine katıldık. Emek veren öğretmenlerimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeni Müfredatta “Algoritma-Bilişim” Odaklı Matematik

Kamuoyunun görüşüne sunulan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, “matematik ve algoritma-bilişim” ilişkisi, matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.

Nis

Kamuoyunun görüşüne sunulan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında ilkokul ve ortaokullarda Türkçe, liselerde ise Türk dili ve edebiyatı derslerinde “dinleme, konuşma, okuma ve yazma” olmak üzere dört dil becerisini temele alan köklü değişikler yapıldı.

Nis

Tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” yeni müfredat taslağı; “https://gorusoneri.meb.gov.tr” adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Nis

Makine ve Tasarım Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Saruhanlı ilçesinde bulunan Renco Fiber fabrikasına teknik gezi düzenledik. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphanecilik Haftası kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte Zeynelzade Halk Kütüphanesi, Akhisar Müzesi ve Thyateira Antik Kenti gezisi yapılmıştır.

Mrt

2024 yılının Mart ayında E-dergimizin 1. sayısı yayımlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dergimizi PDF olarak okumak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Dergimizi Online olarak okumak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Mrt

Okulumuz Endüstriyel Otomasyon bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından şövaleler yapılmış ve okulumuza hediye edilmiştir. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanında eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimiz için materyal ve malzeme bağışında bulunan ENTES Elektronik Cihazlar İmalat ve Ticaret A. Ş.ye, eğitime vermiş oldukları bu anlamlı destekten ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Tarihleri aşağıdaki gibidir:

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftasında MANEP Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi kapsamında düzenlenen tütün,alkol,madde, teknoloji bağımlılığı ve bağımlılığın olumsuz etkileri konulu Resim Yarışmasında AMP 11-A Sınıfı öğrencimiz İbrahim Kemal ZEYTİN birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz kütüphanesini zenginleştirmek ve öğrencilerimizi güncel kitaplarla buluşturmak amacıyla Borusan Kocabıyık Vakfı 'na ilettiğimiz talep üzerine Vakıf tarafından gönderilen kitaplar kütüphanemize kavuştu. Talebimize karşılık vererek kitap bağışında bulunan Borusan Kocabıyık Vakfı' na eğitime verdiği değerden ötürü çok teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek, Türk kültürüne duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlanması açısından Şubat ayında atasözlerimiz ve deyimlerimizle ile ilgili karikatür çizme çalışmaları yapılmıştır. Öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar okul giriş salonunda sergilenmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Endüstriyel Otomasyon Bölümü öğretmen ve öğrencileri; Fuar İzmir'de düzenlenen Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarına katıldı.